Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sprej Za Kuhanje

Urban Cuisine

Sprej Za Kuhanje Ulična kuhinja je mjesto okusa, tvari, uzdaha i tajni. Ali i iznenađenja, koncepta, boja i sjećanja. To je mjesto za stvaranje. Kvalitetni sadržaji više nisu osnovna pretpostavka za generiranje privlačnosti, sada je ključno dodavanje emocionalnog iskustva. S ovim pakiranjem kuhar postaje "grafiti umjetnik", a klijent postaje umjetnički gledatelj. Novo originalno i kreativno emotivno iskustvo: Urbana kuhinja. Recept nema dušu, ali kuhar mora duši dati recept.

Naziv projekta : Urban Cuisine, Ime dizajnera : Ian Wallace, Ime klijenta : Urban Cuisine.

Urban Cuisine Sprej Za Kuhanje

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.