Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Komoda

Black Labyrinth

Komoda Crni labirint Eckharda Begera za ArteNemus vertikalna je komoda s 15 ladica koja crpe svoju inspiraciju iz azijskih medicinskih ormara i Bauhaus stila. Njezin je tamni arhitektonski izgled oživio kroz svijetle marketry zrake s tri žarišta koja se zrcale oko građevine. Koncept i mehanizam vertikalnih ladica s rotirajućim pretincem komadu donose njegov intrigantan izgled. Drvena konstrukcija je prekrivena crnim obojenim furnirom, dok je lakiranje izrađeno u plamenom javoru. Furnir je podmazan kako bi se postigao satenski sloj.

Naziv projekta : Black Labyrinth, Ime dizajnera : Eckhard Beger, Ime klijenta : ArteNemus.

Black Labyrinth Komoda

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.