Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kolekcija Ženske Odjeće

Lotus on Water

Kolekcija Ženske Odjeće Ova kolekcija inspirirana je dizajnerskim imenom Suyeon što na kineskim znakovima znači cvijet lotosa na vodi. Uz spoj orijentalnih raspoloženja i suvremene mode, svaki pogled predstavlja cvijet lotosa na različite načine. Dizajner je eksperimentirao s pretjeranom siluetom i kreativnim drapingom kako bi prikazao ljepotu latica cvijeta lotosa. Sitotisak i tehnike ručnog izvijanja koriste se za izražavanje plutajućeg cvijeta lotosa na vodi. Također, ova kolekcija izrađena je samo od prirodnih i prozirnih tkanina kako bi označila simbolično značenje, čistoću cvijeta lotosa i vode.

Naziv projekta : Lotus on Water, Ime dizajnera : Suyeon Kim, Ime klijenta : SU.YEON.

Lotus on Water Kolekcija Ženske Odjeće

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.