Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Konjički Sportski Centar

Equitorus

Konjički Sportski Centar Equitorus je dužan ispuniti sve stroge sanitarne i tehnološke zahtjeve za održavanje, obuku i pripremu konja koji se natječu na najvišoj razini. Kompleks sadrži cjelokupnu infrastrukturu potrebnu za život i rekreaciju potreba vlasnika konja u slobodno vrijeme. Najznačajniji element kompleksa je njegova velika unutarnja arena izrađena od lijepljenih drvenih konstrukcija i sadrži galeriju u obliku slova L sa sjedištima i kafićem za gledatelje. Objekt se doživljava kao kontrast u odnosu na prirodno okruženje. Čini se kao da je netko raširio raznobojnu prostirku na zemlji.

Naziv projekta : Equitorus , Ime dizajnera : Polina Nozdracheva, Ime klijenta : ALPN / Architectural laboratory of Polina Nozdracheva Ltd.

Equitorus  Konjički Sportski Centar

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.