Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Logo

N&E Audio

Logo Tijekom procesa redizajna logoa N&E, N, E predstavlja ime osnivača Nelson i Edison. Dakle, ona je integrirala znakove N&E i zvučni val kako bi stvorila novi logo. Ručno izrađen HiFi jedinstveni je i profesionalni pružatelj usluga u Hong Kongu. Očekivala je da će predstaviti vrhunski profesionalni brend i stvoriti visoko relevantnu industriju. Nada se da ljudi mogu razumjeti što je logo značio kad ga pogledaju. Cloris je rekao da je izazov stvaranja logoa kako olakšati prepoznavanje znakova N i E bez upotrebe previše komplicirane grafike.

Naziv projekta : N&E Audio, Ime dizajnera : Wai Ching Chan, Ime klijenta : N&E Audio.

N&E Audio Logo

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.