Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Polica Za Knjige

Amheba

Polica Za Knjige Organska polica za knjige pod nazivom Amheba pokreće algoritam koji sadrži promjenjive parametre i skup pravila. Koncept topološke optimizacije koristi se za osvjetljavanje konstrukcije. Zahvaljujući preciznoj logici slagalice moguće je dekomponirati i prenijeti je bilo kada. Jedna osoba može se nositi u komadima i sastaviti 2,5 metra strukturu. Za realizaciju je korištena tehnologija digitalne izrade. Cijeli proces se kontrolirao samo na računalima. Tehnička dokumentacija nije bila potrebna. Podaci su poslani na 3-osni CNC stroj. Rezultat cijelog postupka je lakša struktura.

Naziv projekta : Amheba, Ime dizajnera : George Šmejkal, Ime klijenta : Parametr Studio.

Amheba Polica Za Knjige

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.