Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Web Stranica

Upstox

Web Stranica Upstox je prethodno podružnica RKSV-a mrežna platforma za trgovanje dionicama. Istaknuti proizvodi dizajnirani za trgovce i laike jedan su od najjačih USP proizvoda Upstox-a zajedno sa njegovom platformom za učenje o slobodnoj trgovini. Cjelokupna strategija i marka zamišljeni su tijekom faze dizajniranja u Lollypopovom studiju. Dubinski konkurenti, korisnici i istraživanje tržišta pomogli su u pružanju rješenja koja su stvorila diskretni identitet web stranice. Dizajni su rađeni interaktivno i intuitivno s uporabom prilagođenih ilustracija, animacija i ikona koji pomažu u razbijanju monotonije web mjesta zasnovanih na podacima.

Naziv projekta : Upstox, Ime dizajnera : Lollypop Design Studio, Ime klijenta : Upstox.

Upstox Web Stranica

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.