Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Električna Gitara

Eagle

Električna Gitara Eagle predstavlja novi koncept električne gitare temeljen na laganom, futurističkom i skulpturalnom dizajnu, s novim dizajnerskim jezikom nadahnutim Streamline i Organskim filozofijama dizajna. Oblik i funkcija objedinjeni u cjelini s uravnoteženim omjerima, preplitanim volumenima i elegantnim linijama s osjećajem protoka i brzine. Vjerojatno jedna od najlakših električnih gitara na stvarnom tržištu.

Naziv projekta : Eagle, Ime dizajnera : David Flores Loredo, Ime klijenta : David Flores Loredo.

Eagle Električna Gitara

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.