Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Logo

Meet Chuanchuan

Logo Sve više restorana započinje posluživanje Chuanchuan-a u Kini, svojevrsne sečuanske kuhinje. Većina njih nema pravilan ili dobro izgledajući logo koji na neki način smanjuje privlačnost njihove fantastične hrane. Međutim, ovaj se logo sastoji od dvije grafike, kvadrata i trokuta na temelju kojih se može koristiti za različite namirnice. Ukupni oblik ovog logoa je okruglog oblika, što simbolizira vruću posudu. Ovaj je logo dizajniran da bude jednostavniji, da bude lakše razumljiv i jasniji, što bi možda moglo privući više kupaca.

Naziv projekta : Meet Chuanchuan , Ime dizajnera : Sitong Liu, Ime klijenta : Kinpak brand group.

Meet Chuanchuan  Logo

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.