Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sat

Sorriso

Sat Sat "Sorriso" voli vidjeti vaš osmijeh! Morate se nasmiješiti ovom satu, a zatim se vaš osmijeh skenira, dijafragma se otvara i lice sata prikazuje vam vrijeme. LCD zaslon, na koji su položene ruke, prikazuje razne slike čim se otvori dijafragma. Kao što ste otkrili, "Sorriso" uključuje LCD zaslon i senzor za prepoznavanje osmijeha i mehanizam dijafragmatičke ploče. Slogan ovog sata je „Budi sretan u svakom trenutku svog života“.

Naziv projekta : Sorriso, Ime dizajnera : Mehrdad Khorsandi, Ime klijenta : Mehr Design.

Sorriso Sat

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.