Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stol Za Laptop

Ultraleggera

Stol Za Laptop U korisničkom životnom prostoru moći će preuzeti zadatak stola za kavu i udovoljiti potrebama postavljanja, odlaska, imajući na umu brojne predmete; Nije dizajniran samo za upotrebu na prijenosnom računalu, već može biti manje specifičan za korištenje prijenosnog računala; Može omogućiti različite položaje sjedećih mjesta, a da pritom ne ograničavate pokretljivost pri uporabi na koljenu; Ukratko, kućni namještaj koji nije namijenjen uporabi na koljenima, ali se i dalje preporučuje koristiti u trenucima u sjedećim jedinicama poput sjedećih kauča.

Naziv projekta : Ultraleggera, Ime dizajnera : Nur Seda Sahin, Ime klijenta : .

Ultraleggera Stol Za Laptop

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.