Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Analizator Vode

OFi

Analizator Vode Kod Ofija, za "Inteligentni plutajući objekt", daljinsko upravljanje bazenom postaje povjetarac! Ovaj cjeloviti sustav omogućuje kontinuirano nadgledanje parametara vode, kao i automatsko upozoravanje čim se otkrije nepravilnost i pristup savjetu o provedenim akcijama održavanja. Za maksimalnu udobnost aplikacija za pametni telefon omogućuje uvid u sve podatke u svakom trenutku. Ofi je opremljen sondama koje stalno mjere nekoliko parametara: pH, sol ... A LED diode u 3 boje omogućavaju vlasniku da na prvi pogled sazna stanje svog bazena.

Naziv projekta : OFi , Ime dizajnera : Frédéric Clermont, Ime klijenta : Asamgo.

OFi  Analizator Vode

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.