Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vjenčanica

Cocodd

Vjenčanica Savršena haljina je udobna, funkcionalna, definitivno lijepa i originalna. Cocodd ima sve te karakteristike. Izrađena je pomoću teflonske vodoinstalaterske vrpce, kukičana kako bi se oblikovala haljina ispod koljena, a ručno se radi na stvaranju efekta krha u trakama haljina, završnom dijelu vela i rubovima suknje. Ovo se poboljšanje može smatrati inovativnim krznom, ne samo da se izrađuje pomoću novog materijala, već je i životinjski prihvatljivo. Veo koji se može ukloniti ima 4 varijacije upotrebe: na licu, zakačenom za ramena ili natrag u život ili na obali stvarajući vlak.

Naziv projekta : Cocodd, Ime dizajnera : Ambra Castello, Ime klijenta : Ambra Castello.

Cocodd Vjenčanica

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.