Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kolekcija Nakita

Imagination

Kolekcija Nakita U ukrasu koji je stvorio Yumin Konstantin nećemo vidjeti doslovno ponavljanje prirode. Njegovi oblici za oči su različiti, to nisu slike iz atlasa biologije, izvedene plemenitim metalima i dragim kamenjem. To su artefakti stvoreni da ukrašavaju lice i tijelo osobe. Da mu svakodnevno dodajem radost. No, bile forme stvorene umjetnikovom maštom, one nose u sebi život prirode dodirom. Kroz teksturu i taktilna svojstva nepropadljivih materijala, kroz igru svjetla i sjene na njihovim površinama.

Naziv projekta : Imagination, Ime dizajnera : Konstantin Yumin, Ime klijenta : Konstantin Yumin .

Imagination Kolekcija Nakita

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.