Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Naljepnica Za Vino

I Classici Cherchi

Dizajn Naljepnica Za Vino Za povijesnu vinariju na Sardiniji od 1970. godine dizajniran je remestiliranje etiketa za liniju vina Classics. Proučavanjem novih naljepnica željela se sačuvati veza s tradicijom koju tvrtka slijedi. Za razliku od prijašnjih etiketa, djelovao je dajući eleganciju što je dobro u skladu s visokom kvalitetom vina. Za etikete radi s Brailleovom tehnikom koja unosi eleganciju i stil bez vaganja. Cvjetni uzorak temelji se na grafičkoj obradi obrasca obližnje crkve Santa Croce u Usiniju, što je i logo tvrtke.

Naziv projekta : I Classici Cherchi, Ime dizajnera : Giovanni Murgia, Ime klijenta : Vinicola Cherchi.

I Classici Cherchi Dizajn Naljepnica Za Vino

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.