Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Boca

North Sea Spirits

Boca Dizajn boce North Sea Spirits inspiriran je jedinstvenom prirodom Sylta i uključuje čistoću i bistrinu tog okoliša. Za razliku od ostalih boca, Sjeverno more spirts je potpuno prekriveno jednobojnim površinskim premazom. Logotip sadrži Stranddistel, cvijet koji postoji samo u Kampenu / Syltu. Svaki od 6 okusa definiran je jednom specifičnom bojom, dok je sadržaj 4 miksirana pića identičan boji boce. Premaz na površini pruža meku i toplu ruku, a težina dodaje percepciji vrijednosti.

Naziv projekta : North Sea Spirits, Ime dizajnera : Ulrich Graf, Ime klijenta : Skiclub Kampen North Sea Spirits.

North Sea Spirits Boca

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.