Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Interijer Vile

Chinese Style Villa Design

Interijer Vile Kineski stil uređenja interijera trend je posljednjih godina, posebno za uspješne vlasnike poduzeća i dostojanstvenike, HXL studio za dizajn interijera neprestano istražuje i istražuje dinamiku ovog stila, neprestano od drevnih kineskih tradicionalnih dekorativnih tehnika kako bi izvukao relevantne elemente, u kombinaciji s materijali i tehnologija modernog stila, međusobna integracija, učite jedni od drugih i nastojite vam donijeti drugačiji osjećaj.

Naziv projekta : Chinese Style Villa Design, Ime dizajnera : Xulong Huang, Ime klijenta : HXL Interior Design Studio.

Chinese Style Villa Design Interijer Vile

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.