Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prsten

Ballerina

Prsten Ljubav dizajnera prema klasičnoj glazbi i ruskom baletu potaknula ju je na stvaranje ovog prstena koji nudi priliku pokazati jednu od njenih snaga: dizajn s organskim oblicima. Ovaj ružičasti prsten od zlata i njegov morganitni kamen okružen ružičastim safirima je jedan od glavnih vida. Dizajn okvira omogućuje da iskra dragocjenih dragulja blista i pokazuje njihove boje, dok figura balerina i valoviti aranžman od kamena čine dinamičan oblik prstena, što daje dojam da balerina pluta duž vaše ruke.

Naziv projekta : Ballerina, Ime dizajnera : Larisa Zolotova, Ime klijenta : Larisa Zolotova.

Ballerina Prsten

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.