Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Staklena

Flourishing

Staklena The Flourishing Shot komad je staklenke dizajniran za naše društvo koje cvjeta. Staklo je standardni 0.04L metak koji se proizvodi u kristalno čistoj verziji kao i razne boje koje se postižu bojanjem stakla. Profil je izrađen od dodekagonalnog oblika koji prirodno prelazi iz malog u veliki promjer i obrnuto, izrađujući skulpturu po mjeri koja podsjeća na cvijet. Razlog izbora dodekagona bilo je njegovih dvanaest strana, koje će predstavljati svaki mjesec u godini. Cilj je bio pružiti ljudima mogućnost uživanja u njihovom omiljenom alkoholnom piću uz dodir umjetnosti.

Naziv projekta : Flourishing, Ime dizajnera : Miroslav Stiburek, Ime klijenta : MIROSLAVO.

Flourishing Staklena

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.