Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ručni Sat

NBS-MK1

Ručni Sat NBS dizajnirana praktičnošću i industrijaliziranim izgledom, koji će oduševiti nositelje teških karata. NBS je ugradio razne industrijske elemente kao što su robusno kućište, uklonjivi vijci koji prolaze kroz sat. Posebne trake i metalne kopče i detalji petlje djeluju na pojačanju muške slike sata. Rukovanje kotačem pokreta i rad vilice za izlazak mogu se vidjeti kroz kotačić koji naglašava ukupnu mehaničku sliku koju NBS projicira.

Naziv projekta : NBS-MK1, Ime dizajnera : Wing Keung Wong, Ime klijenta : DELTAt.

NBS-MK1 Ručni Sat

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.