Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stalak Za Vino

The Cava Project

Stalak Za Vino Cava asortiman proizvoda su modularni / višenamjenski police za vino poput namještaja izrađene od industrijskih materijala. Jednostavan sustav sklapanja Cave omogućava podjelu ili širenje namještaja na manji ili veći sastav; na taj se način konačni proizvod može stalno mijenjati, ovisno o potrebama korisnika i arhitekturi i dekoraciji prostora. Kroz različite kombinacije, Cava može poslužiti kao sastav u domaćem ili profesionalnom prostoru za odlaganje i izlaganje boca, čaša i drugih predmeta, jer se ploče mogu koristiti kao posluživanje površina ili polica.

Naziv projekta : The Cava Project, Ime dizajnera : Maria-Zoi Tsiligkiridi, Ime klijenta : MA√.

The Cava Project Stalak Za Vino

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.