Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Javni Zvučni Namještaj

Sonoro

Javni Zvučni Namještaj "Sonoro" je projekt zasnovan na promjeni ideje javnog namještaja, kroz dizajn i razvoj javnog zvučnog namještaja u Kolumbiji (udaraljkaški instrument). To mijenja, potiče i generira rekreaciju i uključivanje kulturnih praksi razvijenih u zajednici kako bi se izrazile zbog svoje kulturne raznolikosti koja omogućuje osnaživanje elemenata svog identiteta. To je namještaj koji stvara prostor za interakciju i socijalizaciju između različitih korisnika (stanovnika, turista, posjetitelja i studenata) oko interveniranog područja.

Naziv projekta : Sonoro, Ime dizajnera : Kevin Fonseca Laverde, Ime klijenta : Universidad Nacional de Colombia sede Palmira and Universidad Pontificia Bolivariana sede Medellín.

Sonoro Javni Zvučni Namještaj

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.