Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Svijest I Reklamna Kampanja

O3JECT

Svijest I Reklamna Kampanja Kako će privatni prostor u budućnosti postati vrijedan resurs, rastuća potreba za definiranjem i dizajniranjem ove prostorije pitanje je važnosti u sadašnjem dobu. O3JECT je opredijeljen za proizvodnju i oglašavanje prostora otpornog na slavine kao estetski privlačan podsjetnik na nepoznatu budućnost. Ručno rađena, zatvorena i provodljiva kocka izgrađena po principu Faradayjevog kaveza utjelovljuje ikoničnu materijalizaciju naizgled utopijske sobe reklamiranu kroz sveobuhvatni dizajn kampanje.

Naziv projekta : O3JECT, Ime dizajnera : Matthias Schneck, Ime klijenta : O3JECT.

O3JECT Svijest I Reklamna Kampanja

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte više o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.