Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Digitalna Transformacija

Tigi

Digitalna Transformacija Jedan od najvažnijih modnih trendova u frizuri sprema se za hrabar korak u digitalnu relevantnost. Preuređenje raspona Professional dot com i Tigi Color Copyright autorskih prava upravljalo se kombiniranjem prilagođenih sadržaja, kreiranih od strane umjetnika, uključivanjem suvremenih fotografa i još uvijek neviđenih dizajnerskih izraza u digitalni oblik. Fini, ali oštri kontrasti između tehnike i zanata. Konačno vodeći Tigi zdravim, korak po korak pristupom istinskoj digitalnoj transformaciji od 0 do 100.

Naziv projekta : Tigi, Ime dizajnera : Fayssal Loussaief, Ime klijenta : Unilever UK TIGI.

Tigi Digitalna Transformacija

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.