Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Fotelja

Ami

Fotelja AMI fotelja dizajnirana je za intenzivnu upotrebu u restoranima. Zamišljen je da bude udoban i robustan, a ujedno i da znatno olakšava uslugu u teškim uvjetima restorana. Njegov dobro zaobljeni oblik s različitim ovalnim linijama koji podsjećaju na ragbi kuglu osigurava da se kupci osjećaju ugodno i sretno u restoranu. Eliptične rupe u naručju obložene su oblikovanim komadima drva koje ljudi uživaju gladati. Fotelja je dostupna u raznim svijetlim bojama što omogućava sastav personaliziranog poli-kromatskog seta

Naziv projekta : Ami, Ime dizajnera : Patrick Sarran, Ime klijenta : QUISO SARL.

Ami Fotelja

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.