Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Rasvjeta Za Bicikl

Astra Stylish Bike Lamp

Rasvjeta Za Bicikl Astra je biciklistička svjetiljka s jednim krakom s revolucionarno dizajniranim aluminijskim integriranim tijelom. Astra savršeno kombinira tvrdo postavljanje i lagano tijelo uz čisti i elegantan rezultat. Jednostruka bočna aluminijska ruka ne samo da je izdržljiva, već i omogućuje Astri da pluta na sredini upravljača što pruža najširi raspon greda. Astra ima savršenu odsječenu liniju, greda neće izazivati blještavilo kod ljudi s druge strane ceste. Astra daje biciklu par sjajnih očiju koji posvjetljuju cestu.

Naziv projekta : Astra Stylish Bike Lamp, Ime dizajnera : Chou-Hang, Yang, Ime klijenta : LEXDESIGN.

Astra Stylish Bike Lamp Rasvjeta Za Bicikl

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.