Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Uvodni Prostor Za Sajam Stražara

Salon de TE

Uvodni Prostor Za Sajam Stražara Potreban je uvodni dizajn prostora od 1900m2, prije nego što su posjetitelji istražili 145 međunarodnih marki satova unutar Salon de TE. Kako bi privukli maštu posjetitelja luksuznog stila života i romantike, „Deluxe putovanje vlakom“ razvijen je kao glavni koncept. Da bi se stvorila dramatizacija, prijamni je predah pretvoren u dnevnu temu kolodvora koja je stavljena u sklad sa večernjim prizorom unutarnje dvorane unutarnjeg hodnika, s prozorima vlaka u veličini vlaka koji emitiraju vizualne vizualne prikaze. I na kraju, multifunkcionalna arena sa pozornicom otvara se raznim robnim vitrinama.

Naziv projekta : Salon de TE, Ime dizajnera : Hong Kong Trade Development Council, Ime klijenta : Hong Kong Trade Development Council - Creative Department.

Salon de TE Uvodni Prostor Za Sajam Stražara

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.