Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Privjesna Svjetiljka

Vector equilibrium

Privjesna Svjetiljka Vector Equilibrium je privjesna i modularna rasvjeta s remenskim sustavom. Svjetlost se kontrolira modulacijom. Kuglasta staklena vaza koja služi kao protuteža može sadržavati različite ukrasne elemente. U svom primenjenom obliku dizajn se pretvara u kuboktahedron. Ugovoreno pretvara se u ikosaedar. U oba slučaja žarulja se nalazi u središtu rasvjete i daje dobre proporcije. Rasvjeta se može isporučiti u piramidalnoj ambalaži.

Naziv projekta : Vector equilibrium, Ime dizajnera : Nicolas Brevers,, Ime klijenta : Gobo.

Vector equilibrium Privjesna Svjetiljka

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.