Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Interaktivna Umjetnička Instalacija

Pulse Pavilion

Interaktivna Umjetnička Instalacija Paviljon pulsa interaktivna je instalacija koja ujedinjuje svjetlost, boje, pokret i zvuk u višeosjetnom doživljaju. Izvana je jednostavna crna kutija, ali ulazeći u nju, uronjena je u iluziju da led svjetla, pulsirajući zvuk i živahna grafika stvaraju zajedno. Šareni izložbeni identitet kreiran je u duhu paviljona, koristeći grafiku s unutarnje strane paviljona i fontom prilagođenom dizajnu.

Naziv projekta : Pulse Pavilion, Ime dizajnera : József Gergely Kiss, Ime klijenta : KJG Design.

Pulse Pavilion Interaktivna Umjetnička Instalacija

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.