Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Teleskopski Stup

Uni-V

Teleskopski Stup Minimalistički stil s uglađenim tonom, "Uni-V" je teleskopski stupac dizajniran za svojstva s panoramskim pogledom. Izrađeno od aluminija koji nadograđuje njegovu privlačnost i postojanost. Dimenzije su dobro proporcionalne, a njegov unutarnji stup ne samo da ima smisla za okretanje za 360 °, već ga čini i izvedljivim za ergonomsko podešavanje visine. Sa svojim gornjim mehaničkim spojevima koji osiguravaju potpuno slobodna gibanja za fluidnost tijekom promatranja. Unutarnja ili vanjska instalacija, njegov dizajn stvara stil modernog uređenja.

Naziv projekta : Uni-V, Ime dizajnera : Jessie W. Fernandez, Ime klijenta : VISIMAXI.

Uni-V Teleskopski Stup

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.