Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Naušnice

Night Light

Naušnice Ideja o komadu fosforescentnog nakita koji svijetli i svijetli u mraku inspirirana je bioluminiscencijom ponora riba. Ove vrste riba žive u dubinama oceana i, čak i u potpunom mraku, čine se vidljivim i privlačnim za suprotni spol zahvaljujući svojoj tajanstvenoj sposobnosti osvjetljavanja. Ovim izvrsnim umjetničkim djelom ženama želi pružiti priliku da zasjaju i noću.

Naziv projekta : Night Light, Ime dizajnera : Gabriel Juliano, Ime klijenta : Gabriel Juliano.

Night Light Naušnice

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.