Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolić Za Kavu

oiiio

Stolić Za Kavu "OIIIO" je moderan bifunkcionalni komad namještaja (stolić za kavu + mogućnost interijera postavljanjem stolova u sustavu) dizajnirao poljski dizajner Wojciech Morsztyn. Tehnologija zamjene pojedinih elemenata tablice daje dojam kao da je napravljena od jednog komada drveta što joj daje jedinstven osjećaj. U nizu tablica dostupnih u tri različite boje: boja prirodnog drveta, crna, bijela.

Naziv projekta : oiiio, Ime dizajnera : Wojciech Morsztyn, Ime klijenta : WM Design.

oiiio Stolić Za Kavu

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.