Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Program Lojalnosti Kreditne Kartice

Education Currency

Program Lojalnosti Kreditne Kartice Riječ je o programu vjernosti banke marke banaka koji se sponzorira između banke izdavača i partnerske obrazovne ustanove, a koji dodjeljuju nagrade u obliku prava na učenje koji su se nakupili u većim jedinicama, a to su prava na kreditne sate davane vlasniku kartice uz njegovo trošenje karticom, akumulirana prava na kreditne sate će biti otkupljen kada pohađa tečaj obrazovanja u ovoj partnerskoj obrazovnoj ustanovi. Zauzvrat za dana prava na kreditne sate, banka će s ovom institucijom sklopiti ugovor o razmjeni naknada za razmjenu. Cilj projekta je financijski podržati ljude u postizanju obrazovnih ciljeva i obrazovnog sektora.

Naziv projekta : Education Currency, Ime dizajnera : Youssef Abdel Zaher, Ime klijenta : Youssef Abdel Zaher.

Education Currency Program Lojalnosti Kreditne Kartice

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.