Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Svijeća

Ardora

Svijeća Ardora izgleda kao obična svijeća, ali u stvari je vrlo posebna. Nakon što se upaljena svijeća, dok se svijeća postupno topi, iznutra otkriva oblik srca. Srce unutar svijeće izrađeno je od keramike otporne na toplinu. Klat se odvaja unutar svijeće i prolazi kroz prednju i stražnju stranu keramičkog srca. Na taj se način vosak jednoliko topi, otkrivajući srce iznutra. Svijeća može imati različite mirise što može stvoriti vrlo ugodnu atmosferu. Na prvi pogled ljudi bi pomislili da je to uobičajena svijeća, ali dok se svijeća topi mogu otkriti njezinu posebnost.

Naziv projekta : Ardora, Ime dizajnera : Sebastian Popa, Ime klijenta : Sebastian Popa.

Ardora Svijeća

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.