Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Svjetiljka

the Light in the Bubble

Svjetiljka Svjetlost u mjehuriću moderna je žarulja u znak sjećanja na staro žarulje Edisonove žarulje. To je vodljivi izvor svjetlosti ugrađen u lim od pleksiglasa, presječen laserom u obliku žarulje. Žarulja je prozirna, ali kad uključite svjetlo, možete vidjeti žarulju i oblik žarulje. Može se koristiti poput privjeska ili u zamjeni tradicionalne žarulje.

Naziv projekta : the Light in the Bubble, Ime dizajnera : Andrea Ciappesoni, Ime klijenta : Ciappesoni lighting+design.

the Light in the Bubble Svjetiljka

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.