Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stol, Stolica, Svjetiljka

Ayers

Stol, Stolica, Svjetiljka Oblik i jedinstvo predmeta u kombinaciji s inovativnom uporabom materijala u proizvodnji kao pluta i "corkbalt" jedinstveni su čimbenici koji ovaj komad razlikuju od ostalih. Svaka stolica izrađena je na CNC stroju visoke tehnologije iz jedinstvenog bloka plute. Ista metoda primjenjuje se na bazu stola. Stolna ploča i kampanula svjetiljke izrađeni su od "corkbalta" (inovativnog materijala koji kombinira bazaltno vlakno i pluto) što komadima daje lakoću. Svjetiljka koristi LED tehnologiju u svom sustavu rasvjete.

Naziv projekta : Ayers , Ime dizajnera : Albertina Oliveira, Ime klijenta : Albertina Oliveira.

Ayers  Stol, Stolica, Svjetiljka

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.