Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Epinefrin Injektor

EpiShell

Epinefrin Injektor EpiShell je više od medicinskog proizvoda u svakodnevnom životu prijevoznika, ali prijateljski životni pomagač. To je korisničko rješenje za nosače injektora Epinephrine s namjerom da se smanji strah korisnika od upotrebe injektora, kako bi podsjetili pacijente da ga svakodnevno nose i što intuitivnije obavljaju injekciju u hitnim slučajevima. Sadrži integrirani punjač za mobitel, Bluetooth vezu, glasovno navođenje i izmjenjivu vanjsku školjku. Kroz aplikaciju na pametnom telefonu korisnici mogu lako upravljati njezinim funkcijama, poput IFU, Bluetooth veze, Emergency kontakta i Refill / Exp.

Naziv projekta : EpiShell, Ime dizajnera : Hong Ying Guo, Ime klijenta : .

EpiShell Epinefrin Injektor

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.