Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Osvijetljena Vaza

Ampoule

Osvijetljena Vaza Kap svjetla, arhetipski i čisti oblik koji u svom dinamičnom nagonu govori o jedinstvenoj pjesmi cvjetnog dara. Ovo je nadahnjujuća misao divovske vaze za jedan cvijet, dizajnerski predmet koji svojom jednostavnošću karakterizira svaki prostor, koji govori o čaroliji njegove povijesti.

Naziv projekta : Ampoule, Ime dizajnera : Federico Traverso, Ime klijenta : Myyour.

Ampoule Osvijetljena Vaza

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.