Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica

Everyday chair

Stolica Majstor Bruno Munari tvrdio je da u svijetu "postoje više stolica nego magarca". Zašto onda crtati drugu stolicu? Već postoje mnoge dobre stolice, neke loše, neke udobne, druge malo manje. Dakle, zamišljajući objekt koji bi potekao iz bilo kojeg stila koji bi ispričao malu priču, iznudivši osmijeh, stolica za svakodnevno razmišljala je. Zanimljivo je da bez razlike o kreposti ili porijeklu svi svakodnevno zadovoljno sjede na bijelu keramičku stolicu ... Njegov razigrani karakter postaje poziv za sjedenje i odvojite malo vremena za opuštanje.

Naziv projekta : Everyday chair, Ime dizajnera : Federico Traverso, Ime klijenta : MYYOUR.

Everyday chair Stolica

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.