Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Moderna Haljina Na Haljini

Le Maestro

Moderna Haljina Na Haljini Le Maestro revolucionira haljinu cipela ugrađujući "matricu za petu" titanijsku matricu s direktnim metalnim sinterom (DMLS). 'Matrix peta' smanjuje vizualnu masu dijela pete i pokazuje strukturnu cjelovitost cipela haljine. Kako bi upotpunila elegantan vamp, za gornji dio izrazitog asimetričnog dizajna koristi se visokozrnata koža. Integriranje dijela pete u gornji dio sastavljeno je u glatkoj i profinjenoj silueti.

Naziv projekta : Le Maestro, Ime dizajnera : Herman Francisco Delos Santos, Ime klijenta : HERMAN FRANCISCO.

Le Maestro Moderna Haljina Na Haljini

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte više o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.