Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kauč

Umea

Kauč Umea je vrlo seksi, vizualno lagan i elegantan kauč na razvlačenje za do tri osobe koje sjede i dvije osobe u položaju spavanja. Iako je hardver klasični klik klik sustava, prava inovacija toga dolazi od seksi linija i kontura koje čine ovaj prilično privlačan komad namještaja.

Naziv projekta : Umea , Ime dizajnera : Claudio Sibille, Ime klijenta : M3.

Umea  Kauč

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihova nagrađivana djela.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalna umjetnička djela, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska djela nagrađivanih dizajnera, umjetnika, arhitekata, inovatora i marki širom svijeta. Oduševite se kreativnim dizajnom.