Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sustav Praćenja Pacijenta

Touch Free Life Care

Sustav Praćenja Pacijenta Krevet za spašavanje bez dodira izrađen je s ugrađenim čipovima za praćenje fizioloških funkcija. Pacijenti mogu kontrolirati svoju temperaturu madraca i položaj kreveta pomoću intuitivnog sučelja, a da za te zadatke ne moraju zvati medicinsku sestru. Također medicinska sestra koristi ovaj ekran za vođenje evidencije o lijekovima i tekućinama koji se zatim šalju na sučelje na medicinskoj stanici. Sučelje medicinske sestre pokazuje i upozorava na sve promjene u parametrima kao što su temperatura tijela pacijenta, krvni tlak, obrazac spavanja i razina vlage. Mnogo radnih sati može se uštedjeti pomoću tlc-a.

Naziv projekta : Touch Free Life Care, Ime dizajnera : nikita chandekar, Ime klijenta : MIT Institute of Design.

Touch Free Life Care Sustav Praćenja Pacijenta

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.