Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kupaonski Namještaj

Soluzione

Kupaonski Namještaj Kolekcija kupaonskog namještaja Soluzione dizajnirana je na temelju ideje stvaranja inovativnih i elegantnih rješenja koja čine život lakšim, mirnijim i izgradnjom kupaonice s osjećajem osobnosti. Kupaonski ormarići, dostupni u tri različite veličine s ladicama i odabirom vrata ormara, kombinirani su s umivaonicima kako bi redefinirali estetiku kupaonice. Opcijski modul za vješanje ručnika s polukružnim krugom inovativan je pristup spremanja ručnika i vješanja. Kolekcija Soluzione dostupna u bijelom i antracitnom laku u boji nada se ponuditi inovativna rješenja za kupaonicu.

Naziv projekta : Soluzione, Ime dizajnera : Isvea Eurasia, Ime klijenta : ISVEA.

Soluzione Kupaonski Namještaj

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.