Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Pokrivalo Za Glavu

Gaia

Pokrivalo Za Glavu Gaia je veličanstveno čudo dizajna za ojačanu Boginju modernog društva. Obilje i provokativnost bili su ključni elementi koji se zajedno sintetiziraju i čine izvanrednu prisutnost. Prijelaz s 'rogatih krila' u lanac 'omega' daje ovom djelu dinamičnu siluetu izvan granica dizajna nakita.

Naziv projekta : Gaia, Ime dizajnera : Herman Francisco Delos Santos, Ime klijenta : HERMAN FRANCISCO.

Gaia Pokrivalo Za Glavu

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.