Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ponovno Korištena Neoklasična Rezidencija

Neoclassic Wellness

Ponovno Korištena Neoklasična Rezidencija Neoklasicistička rezidencija preuređena za smještaj wellnessa i toplica. Uzimajući u obzir složene ukrase od žbuke, antiknih podova od hrastovog drva i prirodne dnevne svjetlosti, prijedlog dizajna je bio uvesti materijale koji crtaju razlikovnu crtu između starog i novog. Primjena lavaplastera na podove i zidove, laminirane formule, staklo i kvarcni mozaik dominiraju u unutrašnjosti, dok paleta boja redefinira klasični identitet. Warm zemljani tonovi dodaju patinu antike, dok snaga crne boje u metalnim značajkama dodaje dinamičan element u emitirani romantizam neoklasicizma.

Naziv projekta : Neoclassic Wellness, Ime dizajnera : Helen Brasinika, Ime klijenta : Vivify_The beauty lab.

Neoclassic Wellness Ponovno Korištena Neoklasična Rezidencija

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.