Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Korporativno Brendiranje Interijera

Wellness and DaySPA

Korporativno Brendiranje Interijera Dnevni spa centar koji je osmišljen da stimulira kupca po dolasku, pomažući neposrednoj transcendenciji iz dnevne urbane rutine u prostor duhovnog i fizičkog uzdizanja. Koncept markiranja odnosi se na parametrični volumen stropa i zidova koji poput prirodnih pećinskih otvora omogućuju prirodnom dnevnom svjetlu poplavu uredskih i računovodstvenih područja koja se nalaze iza njih. Dva modula prijema pozlaćena su u bakrene listove nalik na dva obrađena poludrago kamenje. Dizajnerski pristup je metafora unutarnje ljepote koja treba dovršiti da bi se otkrila.

Naziv projekta : Wellness and DaySPA, Ime dizajnera : Helen Brasinika, Ime klijenta : BllendDesignOffice.

Wellness and DaySPA Korporativno Brendiranje Interijera

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.