Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vizualni Identitet

Jae Murphy

Vizualni Identitet Negativni prostor je korišten jer budi znatiželju i gledatelji ga zapamte jer im se svidi kada dožive taj "Aha!" trenutak. U znak su uklopljeni inicijali J, M, fotoaparat i tronožac u negativnom prostoru. Budući da Jae Murphy često fotografira djecu, velike stepenice formirane imenom te nisko postavljeni fotoaparat sugeriraju da su djeca dobrodošla. Korištenjem negativnog prostora u vizualnom identitetu daje se jedna nova dimenzija svakom elementu i potvrđuje istinitost slogana “An Uncommon View of the Commonplace” (Nesvakidašnji pogled na svakodnevno).

Naziv projekta : Jae Murphy, Ime dizajnera : Luka Balic, Ime klijenta : Jae Murphy Photography.

Jae Murphy Vizualni Identitet

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.