Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sustav Polica

bibili

Sustav Polica Trijezni i klasični u koncepciji, ove police impresioniraju snažnom osobnošću. To dolazi iz obrnutog postavljanja trokutastih uspravnih tijela što rezultira gibanjem uvijanja koje se igra na različitim dubinama jedinice preko njegove visine. Proizvedeni dinamički učinak daje gotovo ljudski stav prema namještaju: čini se da ovisno o tome s kojeg pogleda gleda, preko ramena i / ili sluša vrata. Police "bibili" proizvode se u modulima različite širine. Stoga je moguće stvoriti značajne zidove s živahnim grafičkim učinkom.

Naziv projekta : bibili, Ime dizajnera : Rosset Thierry Michel, Ime klijenta : Thierry Michel Rosset - Olution.

bibili Sustav Polica

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.