Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica

ICICLE

Stolica Mislim da su sjedala najvažniji i najosjetljiviji članovi dizajna interijera. Također imaju izvanredne uloge u vanjskim i unutarnjim prostorima. Uvijek su stolice mjesto za sjedenje, odmaranje i opuštanje dok stignete. Pored toga, svi se dobro osjećaju u vezi s tim pitanje. Sad što bi se dogodilo ako siguran i ljupki dio na koji se pouzdate postanu nasilni i nesigurni elementi? To je osjećaj koji želim pokazati.

Naziv projekta : ICICLE, Ime dizajnera : Ali Alavi, Ime klijenta : Ali Alavi design.

ICICLE Stolica

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.