Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolna Svjetiljka

Aida

Stolna Svjetiljka Osobno crpim inspiraciju od životinja iz prirode i u većini svojih dizajna radije raspoređujem prirodne oblike nego da koristim geometrijske oblike. Stolna svjetiljka jedan je od mojih najdražih predmeta u dizajnu interijera. Dizajn ove stolne svjetiljke nadahnuo je Horn of ovna (vlažniji). Pokušao sam stvoriti skulpturalni i dekorativni oblik, koji djeluje kao stolna svjetiljka.

Naziv projekta : Aida, Ime dizajnera : Ali Alavi, Ime klijenta : Ali Alavi design.

Aida Stolna Svjetiljka

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.